onsdag 29 augusti 2018

Det här med att börja läsa igen...

Som många vet så älskar jag att läsa böcker. Dock har det inte jag lyckats återerövra den hobbyn riktigt efter senaste behandling. På grund av min bromsmedicin så är jag trött och det gör att det är svårt att fokusera när jag väl skulle få tillfälle att läsa. Jag orkar helt enkelt utan jag fastnar framför datorn och tittar på något film eller serie på Netflix för det kräver inget.

Innan senaste behandlingen var något jag verkligen älskade, var att sitta på t-banan till och från och mellan mina uppdrag och läsa med för dagen valt spellista på Spotify i öronen. Det fanns inte något bättre just där och då.

Jag har försökt under våren att börja läsa på tåget igen men jag tappar just fokus och det har blivit jobbigt att koncentrera mig när jag läser. Men så slog det mig för bara några dagar sen att om jag läser böcker som är lite lätt-lästa som ungdomsböcker, vilket jag annars gärna läser också (typ Harry Potter och Twillight) så kanske jag kan träna upp hjärna igen. Så idag mellan två uppdrag tog jag mig till bibblan och aktiverade mitt lånekort (har inte använt det på väldigt länge så det hade upphört) och lånade favvo-böckerna av min då favvo-författarinna från min ungdomstid.
Så nu ska det bli läsa av!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar